-
-
Defibtech Lifeline AED
€ 1545,-
Excl. 6% btw.
De LIFELINE onderscheidt zich als een uiterst betrouwbare AED met een zeer gunstige prijs/kwaliteit verhouding. Ontwikkeld om te voldoen aan de hoge eisen van professionele hulpverleners. Eenvoudig genoeg voor medische leken. Het redden van mensenlevens ligt nu binnen ieders handbereik.

De LIFELINE AED valt direct op door zijn slimme en gebruiksvriendelijke ontwerp. Eenvoud in bedieningsgemak komt namelijk de snelheid van levensreddend handelen ten goede. Elke seconde telt!

De moderne LIFELINE AED is nu ook leverbaar in Nederland. De LIFELINE AED beschikt over de laatste technologie voor effectieve diagnostiek en therapie. Een uniek concept zorgt ervoor dat de batterij-unit van de LIFELINE AED een zeer lange levensduur heeft tot 7 jaar!

Wat wordt er allemaal geleverd bij uw bestelling?
- Defibtech Lifeline AED
- Batterij-unit (levensduur van 7 jaar)
- Een paar defibrillatie-elektroden
- Een 9V status indicator batterij
- Gebruikershandleiding
- Snelle referentiekaart
- 5 jaar garantie op de AED

GRATIS Rescue kit t.w.v. 29,- euro. Deze bevat:
- Beademingsmasker met zuurstofaansluiting
- Kledingschaar
- Handschoenen
- 2 disposable scheermesjes
- 2 alcoholdoekjes voor desinfectie
- 2 tissues
GRATIS AED logo op sticker
GRATIS bezorging binnen Nederland en Belgie
GRATIS opname in ons databestand voor periodieke vervanging van batterij en elektrode.
   
Basisbedrijfsverbandtrommel BHV
Normaal € 99,- Nu € 65,-
Excl. 6% btw.
Het aantal werknemers is niet meer bepalend voor het aantal verbanddozen binnen het bedrijf maar het aantal werkunits, een voorbeeld, een kantoor en werkplaats zijn twee units dus hier moeten twee trommels aanwezig zijn. Indien de tijd welke de hulpverlener nodig heeft om eerst naar de plaats van de verbandtrommel en daarna naar de plek van het ongeval te lopen meer dan 30 seconden bedraagt zullen er meer trommels in deze unit aanwezig moeten zijn.

De nieuwe trommels hebben een inhoud welke zijn aangepast aan de huidige eisen. Onze verbandtrommels zijn als eerste in Nederland goedgekeurd door het Oranje Kruis met goedkeuringsnummer VE 24-01. Buiten de kwaliteit, DIN en NEN, moeten de trommels waterdicht zijn en een wandklem bezitten.